Dom > Izložba > Sadržaj
Beskrajna spunlaced koflinom
Jan 27, 2016

Mnogo godina, spunlace koflinom tržište je skoro postao sinonim maramice. Tehnologiju plima i oseka kao maramice za tržište skoro retrovizori, kada maramice za razvoj tržišta, spunlace koji ne tkanina tkanine takođe se širi i kada usporavanja rasta maramice, i investicije u tom usporavanju nonwoven tehnologiju.

Ovo je hvala u velikoj meri maramice za tržište zasnovanih na potražnju. Potrošači u svakodnevnom životu sada ima mnoge vrste maramice sve neophodno. Iz isprobana i proverena maramice na spratu čišćenje kao što su preleti maramice i čišćenje ili tretman lica čišćenje maramice, koji su duboko ukorenjeni, spunlace koji ne tkanina tkanine će nastaviti da bude temelj na tržištu. Prema statistici industrije, da raste u godišnji stopa rasta na tržištu u poslednjih nekoliko godina je dovela veliki proizvođači povratak na investiciju.

Maramice su i dalje napunio glavna pokretačka snaga na tržištu, koja je u protekloj deceniji da održi kurs traje godina rasta. Uzimajući u obzir glavni potrošači proizvoda-the veličine srednje klase, vidimo da nema razloga za ovaj rast će usporiti, a očekuje se da će se na tržištu proširiti rapidno u narednim decenijama.