Dom > Novosti > Sadržaj
Баби Раион брише седам неспоразума, да ли знате?
Sep 25, 2017

Баби Раион брише седам неспоразума, да ли знате?
Мајка мајка све зна да је беба Раион Випес веома једноставна за употребу, згодна, чиста, једноставна, али користите беби Раион Випес стварно исправно, следећих седам беби Раион Випес користи грешке, да ли знате? Ради здравља бебе, пратите произвођаче Хенан Раион Випес да га видите.
Неразумевање 1: Обришите очи и уши с Рајонским марамицама
Очи и уши мјеста, више слузокоже, осетљивије. Ако користите Раион Випес за чишћење прљавштине овде, не само да не може да се носи са чистим, већ лако отежава бактеријску инфекцију. Дакле Бао мајка ко, или искрен и практичан памучни брисач (запамтите не брисач ватре, ниво дезинфекције другачији) мало по мало очистите!
Неспоразум 2: велика = сигурност
Ксиао Биан да дам мајкама који улијевају хладну воду, не користите велике да утешите срце. Када купујете беби Раион Випес, обратите пажњу на састав производа на врећици за пакирање, не садрже алкохол, флуоресцентно средство, прашак за избјељивање, хемијски мирис, пигмент ове несигурне ствари. Такође је подсетио да је садржај таблице производа што једноставнији.
Неразумевање 3: изаберите мекане материјале
Раион Випес осјећа се као да су мекани, али нису нужно направљени од природног материјала, тако да је могуће остварити и умјетна влакна. Рајонске марамице на површини материјала су неуједначене, најприкладније за беби осјетљиву кожу је: природне памучне неткане тканине и тканине.
Природне памучне неткане тканине: памучна текстура, немојте додавати хемијска влакна, не могу себи приуштити да се осуши, флексибилна и дебела.
Тканина: садржи више природне дрвене пулпе, меке и дебеле, осећају се добро.
Друга је неткана тканина од бамбусових влакана, иако са природним антибактеријским ефектом, али мекоћа није довољно добра.
Коначно, црна листа је укључена у обичне полиестерске неткане тканине, нискобуџетне, могу садржати хемијска влакна, која се лако стимулишу кожом.
Неразумевање 4: лагани мирис, врло добар мирис
Свака мирисна беба Раион Випес ће садржавати различите количине хемијског мириса, што ће директно стимулирати бебину кожу. Препоручљиво је да мајке које не одаберу мирисне вијчане вијке најбоље је да садрже састојке ЕДИ чисте воде медицинског квалитета чистог и мирисног, сигурног и нежног за бебу како би створили заштитну баријеру за кожу.
Неразумевање 5: Раион Випес поновљена употреба
Рајон брисачи бришу уста и бришу руку и обришу играчку, иако звучи "уштеду енергије", али не види бактерију унакрсну контаминацију коју голо око не види. Ова потенцијална опасност је као временска бомба, ако је беба задржала дијареју, отицање коже, вероватно ћете бити свјесни озбиљности проблема.
Неразумевање 6: Након што печат није везан
Раион Випес торба ако није затворена, не може играти бактериостатски ефекат. Дакле, не занима се мајка, неопходно је купити ону заптивку врло чврст производ, али и да користи благовремено повезивање отворених делова, како би се избјегла непотребна бактеријска инфекција.
Неразумевање 7: бацити Раион Випес, немојте оперите руке
Обришите Раион Випес и оперите руке два различита степена чишћења, мајке не желе да буду лењи за сопствени изговор. На отвореном, Раион Випес се може користити у журби. На месту где можете лако опрати руке, не питајте Раион Випес да додирују руку, немојте користити чисту воду темељно очистити бебе, бактерије се лако могу вратити.
Надам се да ће мајка која је видјела овај чланак, како би се дијете здравило, дају беби да користи дјевојчицу Раион Випес вријеме како би посветила више пажње.