Dom > Novosti > Sadržaj
Баби Випес додајте ове састојке да бисте били опрезни
Aug 11, 2017

Баби Випес додајте ове састојке да бисте били пажљиви
Брисачи производе широку лепезу производа, квалитету бебе обезбеђеног квалитета, родитеља и пријатеља ако су ти састојци, онда куповина мора бити опрезна: 1. Алкохол: алкохол у улози мокрих ткива је стерилизација, али алкохол има нестабилан секс , лако је обрисати површину коже након губитка влаге, осећати чврсто и суво, што доводи до неугодности коже, тако да није погодно за бебу. 2. Окус: За смеце и алкохол сматрамо да је лако произвести стимулативне састојке, тако да арома такође треба да се заснива на преференцијама потрошача да бирају, али повећање састава зачина за повећање ризика од алергија на кожу, па за бебе производе, природни чист као и. Дакле, многи брендови мокрих папирних пешкира јасно су означени "без додавања алкохола и зачина". 3. Конзерванси: Сврха конзерванса је да заштити производ од микробиолошке контаминације и да продужи рок трајања и век трајања производа. Међутим, неправилна употреба конзерванса може изазвати алергијски дерматитис. Поред зачина, конзервансе су други најчешћи узрок иритације коже и иритације коже. 4. Флуоресцентна средства: флуоресцентна средства не би требало да се појављују у влажним марамицама. Ако влажни пешкир садржи флуоресцентно средство, треба га додати у прераду нетканих сировина, што је неповољни састојак на кожи бебе. 5. Непотпуно стерилизована вода: беба Брисачи су главна компонента воде, вода мора бити третирана чиста вода или бактерија у води, али ће се ширити у влажном пешкиру на кожи бебе и недостатку у здрављу.
Произвођачи влажних марамица уводе улогу чистих марамица: све врсте паковања су, комад опреме, два напуњена, 10 независних или 10 пакованих малих пакета, лако носити, из врата није лако очистити воду, очистити , У било ком тренутку са било којим временом, врло згодан. Комерцијално за пакет, коришћење пакета по особи, односно, за једнократну употребу. Према употреби супстрата и садржаја течности различитог, производ има високе, средње и ниске оцјене, цена је такође врло различита, производи ниске квалитете који користе топло ваљани (или топли ваздух) неткани као подлога, Производ користи чисти папир (или сув папир) или нетканог тканина спунлаце као подлогу. Уобичајене течности за бријање су углавном дестилована вода или чиста вода, средство за дезинфекцију, мирис, његу коже, његу коже, средњи и висококвалитетни производи натопљени течност такође садржи алое вера гел, витамин Е, какао фосфатидну киселину, глицерол, јабучну киселину састојци за негу, употреба чисте, хидратантне влаге након завршетка. Рок употребе производа је углавном од 6 месеци до 3 године.
Фабрика за обућу која ће вам рећи да купите бебе Производи за брисаче зависе од састојака: састојци одређују квалитет детета Добро или лоше бришу. У циљу постизања производа потребним за влажење, влагу, стерилизацију и друге ефекте, бренд Випес за додавање састојака је различит, неке лоше квалитете беби састојци боје повреде бебу, па родитељи треба обратити пажњу на избор производа на етикета Додајте састојке, ако је ознака нејасна или састојци нису погодни, не купујте. Поред тога, такође можете обратити пажњу на процену и процену пријатеља од бебе од брадавице, од информација о беби марамицама.
Фабрика крпица има бебе Випес, чисту за негу коже Крпице, даме за бријање Випес, функционалне крпице и друге серије брисача, производи су извезени у више од 10 покрајина, аутономних регија и општина и извезени у Русију и друге земље, биљка Квалитет , категорија комплетна, добродошлицу потрошачима да купе.
Вет Випес произвођача професионалних произвођача Випес-а, можемо Вам понудити дуготрајне квалитете марамице, наше марамице у свим супермаркетима морају продати, добродошлицу вам да купите, наше производе којима вјерујете бренд.
Брисеви по сировинама су подељени у два: један је влажан јак папир, један је неткано, а сада већина марамица није неткано, а потом је подијељено, сировина, неткани спужва; Од сировина до класификације, која се може поделити на две врсте полиестера и памука, полиестер се осећа тврдим и клизавим, памук се осећа меком; влажне марамице од процеса до класификације, могу се подијелити на крст и дуж мреже, Прекривши пут до више униформе, Брисеви од корисничке популације до бодова, могу се подијелити на одрасле крпице и беби марамице, беби марамице захтијевају вишу , не могу додати алкохол, укус, иритацију, флуоресцентни агенс.
А онда додајте да марамице унутар течности не могу рећи тај све сируп, већ РО чисту воду + дезинфекцију. Садржај дезинфекционих средстава до научног односа, пре оброка или након оброка или без воде и сапуна за чишћење руку кућишта, лице предмета, крпице или бољи избор.