Dom > Novosti > Sadržaj
Како изабрати праве марамице у широкој варијанти категорија
Sep 13, 2017

Како одабрати праве марамице у широком спектру категорија
Произвођачи влажних марамица у циљу проширења тржишног удјела, како би се привукли више људи за куповину, влажне марамице су разврстане у мноштво категорија, према функционалним тачкама, дезинфекционим марамицама, постоје чисте хидратантне крпице за кожу. Према употреби гомиле подијељене на беби марамице и одрасле марамице. Произвођачи марамица представили су толико Випес-а, иако на богатом тржишту, али такође омогућавају потрошачима да изаберу велепродајно око.
Ако вам је потребна дезинфекција, стерилизација, влажна марамица када можете да изаберете хигијену за хигијену, брисаче ће имати одређену функцију дезинфекције и стерилизације.
Затим, причајте о потреби да обратите пажњу на избор марамица:
Прво, бренд
Препоручујем избор мокрих марамица или избор производа великих компанија, веродостојност бренда виши. Због тога што Випес садрже влагу, ако производња није стриктно контролисана када су здравствени стандарди, у будућности када је складиштење лако размножавање бактерија, па је важност Випес-а углавном само 2 године, 1 годину мање од сувог ткива. Мислим да се користи за чишћење уста, трљање површине ствари, или здравствена тачка је добра, како би купила "јефтине" ствари и довела до "болести од уста".
Друго, састав, мирис
Обично користим шампон када сија на лицу, али након што је кожа суха и неудобна. Касније, када купујем Випес, посветим више пажње свом саставу, а нада је мало хидратантни ефекат. У овом тренутку често користите Сху Јие. Сху Јие'с Випес је додала чајно дрво, састојке алое, (који састојци алое имају хидратантан ефекат, састава чаја је корисна за чишћење, има одређени антибактеријски ефекат) врло угодна за кориштење, а не алергична и нека средоземна атмосфера, мириље врло угодно.
Поред тога, на тржишту постоји пуно марамица рекламираних за дезинфекцију стерилизације, али имајте на уму да одредбе државе Випес не могу користити такве речи "дезинфекција стерилизације" и размислите о томе да ли можете "стерилизирати" Випес Користити да га обришете Уста, ко зна, те састојке "стерилизације" у уста, онда шта ће утицати на наше тело? Бојим се ... ... или будите опрезни са тим. Сјећам се да сам прошле године видио неколико вијести, Министарство здравља је наложило продају АБЦ-а, срца здравља влажних марамица, јер су "претјерани Е. цоли и тако имају јак инхибиторни и убијање ефекта".
Треће, спецификације паковања
Робови имају различите спецификације паковања, торбу која има десетак листова или један комад независног паковања, купује време, зависи од ваше учесталости употребе. Учесталост најбоље употребе независног паковања, тако да вода није лако исцедити.
Четврто, дизајн амбалаже
Жене су увек нераздвојне од изгледа ових привлачних ах-осјећај да паковање може изразити укус особе, тако да је паковање такођер важан фактор у одабиру.
Брисеви на тржишту могу се подијелити у двије категорије: један је сам дезинфициран, али не може дезинфиковати друге предмете, који садрже састојке за негу коже, могу само учинити хидрирајућу негу коже. Друга није само њихова властита дезинфекција, већ и за друге предмете такође могу играти дезинфекцијско средство за дезинфекцију брисача, могу се користити за абразије коже, огреботине и друге дезинфекције или стерилизације. Видљиво, изаберите најбољи избор са дезинфекцијом за дезинфекцију стерилизације.
Дезинфекција брисача предуслова је да одаберете да користите дезинфекцијске марамице. За многе тренутне употребе марамица на тржишту, већина обичних марамица или санитарних марамица, они су у дефиницији дезинфекционих марамица и потпуно другачији. Због тога морамо да користимо тачан и исправан избор пре употребе Випес, следеће омогућимо свима да уче под професионалном класификацијом влажних марамица и како да одаберу да користе тачне марамице.
У куповини такође ће се разликовати висококвалитетне и ниско квалитетне марамице, висококвалитетне марамице ће имати мекан и елегантан мирис без икаквог иритирајућег мириса, а лоше квалитетне марамице су очигледно иритантни мирис и треба обратити пажњу да погледате мокри марамице информације о томе, најбоље је вино не купити марамице, ако је то беби марамица, обавезно видјети састојке да беби марамице нема алкохола, нема мириса, нема стимулације, нема флуоресцентног средства. Уопштено говорећи, висококвалитетне вештачке веће употребе нетканих тканина, ткање нетакнутих тканина из спунлацеа за најбољу, меку и бијелу текстуру, осећају чврсте и дебеле, танке и танке Випес танке и лако деформације. У употреби, висококвалитетне марамице неће пухати, лоше квалитете марамице су очигледан појаву пилинга, кожа има стимулативни ефекат.