Dom > Novosti > Sadržaj
Како очистити Мицробифибер чишћење крпе
Oct 19, 2017

Волим чишћење са микрофибером - свеобухватно, економично и еколошки прихватљиво. Моја омиљена корист? Колико добро чисти. Нема трагова, нема ширења прљавштине и бактерија око себе, а само треба да обришете једном и ваша површина је чиста.

10.19.jpg

Уобичајена заблуда са било којим чистачем за чишћење и поновним коришћењем јесте да то можда није чисто или да бисте могли ширити клице из тканине док чисте. Ствар са микрофибером је да су његова "микро" влакна заправо прљавштина и бактерије и да их држе умјесто да их шире. Мислим да је то оно што људи држе од преласка са чистача и папирних пешкира.

10.19.2.jpg

ОВДЈЕ СУ ОСНОВНЕ "ПРАВИЛА" ЗА ПРАЊЕ МИКРОФИБЕРА:

Микрофибер се може испрати и ископати док га користите - немојте само обрисати једном (осим ако то нису тоалети или нешто бактерије / прљаве). Исперите, сперите и наставите са коришћењем.

Оперите само другим тканинама од микровлакана. Ако стављате друге предмете за прање веша у машину за прање са микрофибером, претвара се у статички магнет - једноставно избегавајте све заједно прање микровлакана само по себи.

Пронађите место за држање микровлакана док се исушује и пре него што се оптерећује. Држим канту на стражњој машини за веш и бацам прљаве микрофибер крпице. Ако је тканина мокра, јачим је преко бочне канте док се не осуши, а затим га поставим у канту. Прашкови за прашину се не мешају у ову канту, ова кантица је за чишћење крпе за купатила, тако да нема унакрсне контаминације.

Оперите се топло или санитишите - већина микроорганизама и микроорганизама је убијена на 140 степени Фахренхеита. Прати мој микровлакен који треба санирати на ХОТ или санитирати. Можете погледати своју посебну машину за прање веша или бренд и сазнати на коју температуру се враћају циклични циклуси и одлучите шта је најбоље за вас. (Као опште правило, прање на топлој и сушење на ниском до средњем нивоу ће убити бактерије у вашим тканинама за чишћење, али ако вам треба санитирати, мораће бити топлије.)

新闻3.jpg