Dom > Novosti > Sadržaj
Како очистити Моп
Jun 22, 2018

Положај мопа за чишћење домаћинства је веома висок, посебно када се свакодневно чисти под. Али многи људи ће се суочити са неким проблемима чишћења мопа, као што је моп превише прљава, како очистити моп, моп ће се очистити са пуно прљавштине приликом чишћења пода, па је такође важно очистити моп . Ево како бисмо вам дали неколико метода за вашу референцу, надамо се да ћемо вам помоћи.

Скините чврсту супстанцу на мопу . Да бисте боље очистили моп, веома је важно прво прање чврстог материјала на мопу. Такође је лако очистити чврсти материјал и опрати моп водом. Дакле, приликом чишћења мопа, врло је добро развити навику прања чврстих материјала на мопу прво.


Користите прах за детерџент. Правилна употреба неких средстава за чишћење је такође лакше очистити моп , можете одабрати да користите прашак за прање, исперите моп с прашком за прање, брзо бржите и способност чишћења је такође јака. Прво можете сипати моп у воду помоћу детерџента, тако да се чупак боље очисти.


Користите детерџент. Ако је моп кухињски хигијенски, вероватно је мастан, па је и лакше очистити прљав материјал на мопу помоћу детерџента. Можете узети тачну количину детерџента, затим додати воду, а онда ставити моп у унутрашњост, тако да је лакше очистити, ефекат је такође врло добар.

Одаберите за употребу топле воде. Ако ваша властита мопа није очишћена дуго времена, сигурно ће бити веома прљава, тако да ћете прво моћи да га попијете топлом водом, па је лакше распршити неки прљав материјал на мопу и учинити чоп чистом и чиста, што је веома важно.

Користите сапун. Ако су уобичајене сапунске навике, онда је употреба сапуна сасвим добра, може се очистити моп, сапун такође има јаку способност деконтаминације, може уклонити прљав материјал на мопу , може се боље користити, ово је врло добро.


Хангжу У-крпе робе Цоммодити Цо, Лтд.

Ми смо професионални произвођач чишћења марамица из Кине.

Адреса: Но.66 Ксиаофангзи, Лингки Виллаге, Банкиао Товн

Град: Линан, Хангзхоу

Стате: Зхејианг

Поштански број: 311301

Земља: Кина

Менаџер: Схане Зхоу

Е-маил: инфо@уцлотхс.цом

Скипе: сханецлеанер

Тел: 0086-0571-63780708

Факс: 0086-0571-63780728