Dom > Novosti > Sadržaj
Како идентификовати чисте рукавице од памука
Jul 04, 2018

(1) метод визуелне идентификације:

А, сви памук: више пухица, лоша површина

Б, полиестер памук: мање пухица, боља површина, одређени сјај, осећају се врло клизавим рукама.


(2) метода сагоревања:

А, памук: у близини пламена гори, горњи папир је двосмислен, мало је пепела, меки црни пепео.

Б, полиестер памук: у близини пламенског скупљања, капања, пене, слабог укуса, тврде и светло браон.

Предиво на ивици пешкире је извучено у круг и запаљено ватром. Брзо гори, а пепео је црн и сив. Лакост и без шљака чисте памук или целулозна регенерисана влакна. Ако сагоревање није чисто, ту је грудњак пепела, што указује на то да се предиво меша синтетичким синтетичким предивом.

Када користимо метод сагоревања, треба обратити пажњу на екстракцију различитих ткива у тканину за ручнике, јер се предиво које се користи у различитим дијеловима пешкира може бити потпуно другачије.


Следећи разлози могу произвођачу тврдити да је пешкир чисти памук, али у ствари то није чист памук.

1. Многи Памучни пешкири су заправо полиестер и памук. Овакав век олакшава плетење, смањује трошкове и зато што полиестер није на површини пешкира, дајући људима осећај да није чист памук, али не и врло штетни, можете извући неке линије у средину део пешкира за спаљивање, погледај.

2, неки висококвалитетни вез и пешкира од сатена, велика већина је немогуће користити чисту памучну сировину, као резултат процеса производње захтјева јачине сировина и постојећих проблема постојеће везице за везу . Сви врхунски памучни пешкири ће бити проглашени у време извоза: чисти памук (осим вез и сатена).


3, неки јефтини произвођачи пешкира у иностранству тврде да је њихова памучна предива 100% чист памук, у ствари, предиво није 100% чист памук, много пређе се помеша са памуком и предиво, памук мора бити чист памук, предива није фабрика за чишћење памука, није нарочито брига. Тако се производе неки јефтини памучни пешкири, ови јефтини памучни пешкири, сировине су јефтиније, а цијене готових производа су такође ниске.

4, велика ролна за рукавице и бочна страна можда нису чисти памук. Ово је врло детаљно питање које често не примећују хотели и купци.


Хангжу У-крпе робе Цоммодити Цо, Лтд.

Ми смо професионални произвођач чишћења марамица из Кине.

Адреса: Но.66 Ксиаофангзи, Лингки Виллаге, Банкиао Товн

Град: Линан, Хангзхоу

Стате: Зхејианг

Поштански број: 311301

Земља: Кина

Менаџер: Схане Зхоу

Е-маил: инфо@уцлотхс.цом

Скипе: сханецлеанер

Тел: 0086-0571-63780708

Факс: 0086-0571-63780728