Dom > Novosti > Sadržaj
Полиестерске брисаче једноставно за коришћење, изаберите више пажње
Aug 02, 2017

Полиестерске брисаче једноставне за употребу, изаберите више пажње
1, рођен новорођену кожу деликатан, сваки тоалет, обришите са малим влажним марамицама, учините мали дупе чисто, удобно.
2, са бебом да изађе из неугодности, изађи да носи врећу мокрих ткива, у било које вријеме може да обрише малу лице, мале прљаве руке и смрдљиве дупе, веома је згодно.
Мокри папирни пешкири за куповину бодова
Имајте на уму да паковање треба да буде изнад фабричког назива, локације, телефона, рока трајања, активних састојака, производног серијског броја, датума производње, броја здравствене дозволе, примјене здравствених стандарда, упутстава и мјера предострожности и тако даље.
· Имајте на уму да различите употребе полиестерских марамица имају сопствени рок трајања.
· "Обична полиестерска марамица" се углавном користи за чишћење коже, рок употребе је углавном 6 месеци - 3 године.
"Дезинфекција полиестерских марамица" подијељена је у двије врсте, једна за мале ране и околну кожу чисту и дезинфекцију; друга је бактерицидни ефекат широког спектра за чишћење коже, глачање, дезинфекцију, стерилизацију и дневне потребе, здравље Дезинфекција санитарних чишћења, две стерилизације полиестерске траке за скупљање од 2 године.
"Баби Царе Полиестер Випес" је дизајниран за чишћење и негу беби лица или бокова, рок трајања је углавном 1,5-3 године.
Рок трајања "женске шминке специјалних полиестерских марамица" је углавном 3 године; "Госпођа за полиестерове брисаче" рок трајања је углавном 1 година.
Пажња на сензор
Квалифициране полиестерске марамице су мекани, елегантни укус, текстура бела, након употребе неће пухати.
· Обратите пажњу на заптивност
Вреће од полиестера у врећама треба да буду запечаћене, без оштећења; у кутији и конзерви Паковање од полиестера мора бити комплетно, без оштећења. Паковање заптивке је добро, како би се одржала ефикасност стерилизације стерилизације полиестерских црева. Узмите полиестерске брисаче, одмах морате залепити заптивку како бисте избјегли високу температуру или директну сунчеву свјетлост, што резултира сушењем од полиестера и утјече на кориштење резултата.
Пажња на иритацију
Немојте директно користити полиестерске брисаче директно Сассафрасове очи, средње ухо и мукозну мембрану, као што су употреба полиестерских марамица након црвенила коже, свраб, иритације и других симптома, одмах престати користити, озбиљно треба ићи у хитну помоћ болнице.
Тренутно на тржишту снабдевање салвета од полиестерских влакана може се подијелити у двије категорије: једно за полиестерске брисаче (познате и као влажне пешкири, влажне папуче и сл.), А друго за здравље полиестерских марамица (познатих и као здравље Полиестерске марамице, санитарне полиестерове марамице, женске санитарне полиестерове брисаче итд.), Углавном за чишћење коже.
Према националним стандардима, санитарни производи од полиестерских производа осим микробиолошких показатеља морају испуњавати здравствене стандарде прописане ограниченом вриједношћу, али такођер требају бити на Е. цоли и Стапхилоцоццус ауреус имају одређени бактерицидни ефекат. Неки од ових производа такођер имају одређену улогу у убијању гљива као што су Цандида албицанс, поред хране и пића, неки производи се такође могу користити за чишћење бебе или женске вулве.
Препоручује се да потрошачи у куповини санитарних полиестерских брисача треба обратити пажњу на следеће:
Прво, паковање производа треба да буде нетакнуто, унутрашњи производ треба да садржи влагу, а не сув.
Друго, логотип паковања јасне норме, као што су: примена здравствених знакова, производних јединица, адресе, телефона, упутстава и мјера предострожности.
Треће, логотип такође треба да има: здравствени административни одјел број броја одобрења или број производа здравствене дозволе и производне локације.
Четврто, производни број серије, важност или рок трајања.
5, друге релевантне информације, као што су: активни састојци, микробицидне перформансе и улога времена, обим примене.
Поред тога, употреба санитарних полиестерских влакана треба такође обратити пажњу на:
1, санитарне полиестерске крпице су сушиле тај губитак бактерицидног ефекта, па ако је време стерилизације предуго, производи не могу играти прави бактерицидни ефекат.
2, санитарни учинак полиестер стерилизације је ограничен, углавном играју улогу у чишћењу и хигијену, не могу се користити као дезинфекционо средство, након инфициране патогеним микроорганизмима такође треба користити дезинфекционо лијечење.