Dom > Novosti > Sadržaj
Одабери завоје да се обратите пажња на које детаље
Jun 26, 2017

Изаберите Випес да бисте обратили пажњу на детаље
Брисачи су ушли све више и више људи у породицу, а кориштење разноврсних, широк спектар, да би донели пуно практичности. Али људи у куповини брисача морају обратити пажњу, ако је неопходно обрисати захтеве коже на високој тачки, јер доста времена неко од материјала није погодно за робове ће повредити људско тијело, а затим одабрати Брисање када пажња? Лето се углавном користи у врхунској сезони випова, многи људи користе за брисање, мало људи мисли да ће то повриједити кожу, сви знамо да су марамице написане изнад материјала и мјера предострожности. Ови такође морају платити више пажњу.
Дезинфекцијске марамице се могу користити за чишћење руку када брисете руке, брисате столове и столице, пре оброка или без воде и сапуна, али њихови ефекти су ограничени на ово. С обзиром на то да неки састојци садржани у дезинфекцији Випес-а утичу и на људско тијело, као што су хлор, прашак за бељење, алкохол итд., Ови састојци неће бити означени на амбалажи, већ ће стимулисати кожу, слузокоже, Честа употреба чине кожу сувом. Због тога се не може користити за директно обришавање очију, рана и приватних делова. Женска збрка Випес, углавном додају стерилне састојке дроге, тврдећи да "можете очистити приватност странице, како бисте избјегли размножавање бактерија и освјежавајући избјег". Али не препоручујемо да жене често користе своје приватне делове. Иако може да игра одређени степен антибактеријског дејства, али се не може стерилисати, али ће разбити тело првобитне тјелесне базе ацид-басе, изазивајући разне гинеколошке болести.
Беба кожа је врло деликатна, стога, у поређењу са одраслим крпама, брадавице за бебе захтевају више. Беби марамице су подељене у обичне марамице (бришући задњицу) и ручке за марамице за марамице. Дјечије марамице не могу додати алкохол, мирисе, конзервансе, флуоресцентне агенсе, али се не могу лагано узети. Посебно волите да једете бебу, не можете да користите мокар ручник у руку, можете користити газу или пешкир посуђену у топлој води за брисање.
Како купити и безбедно користити Випес? Здравствена административна одељења која подсјећају на куповину треба да буду у редовном супермаркету, трговачким центрима или апотекама, у благоваоницом када користите влажне марамице треба обратити пажњу на сљедеће четири тачке:
Једна је квалификована марамица са меком, елегантним укусом, беле боје, након употребе неће пухати. Унутрашњи производи треба да садрже влагу, а не суво; лоше квалитете Крпице имају тенденцију да имају мирис у току употребе значајног феномена пилинга, а неки имају чак и дугачак плесни, иритацију коже, што доводи до свраба и осећаја болова.
Друго, марамице треба означити на паковању назива производа, називу производне компаније, адреси, броју здравствене дозволе. Ознаке производа (укључујући упутства) и промотивни садржај морају бити истинити, неће се појављивати нити сугерирати ефекат лечења болести.
Треће, треба обратити пажњу на датум производње и важност производа или производне серије и ограничити употребу датума. Немојте куповати, користити Випес након датума истека или не назначити датум истека.
Четврто, обратите пажњу да проверите да ли је паковање производа нетакнуто, не купујте и користите паковање оштећених производа како бисте спречили да производ буде секундарно загађење.