Dom > Novosti > Sadržaj
Оригин оф тхе Моп
Jun 22, 2018

Моп се мора извести из крпе. Када се земља која треба очистити је земља, људи се плаше да желе да га уклоне, а не обавезно да га обришу. Са побољшањем продуктивности и променом животног окружења потреба за чишћењем је потребна када се чисто тло мења са земље на чисте плоче и таблице. Најраније место за чишћење треба да буде крпа. Иако је прање учинило под чистим, прво питање оператера је превише уморно. Проблем је извор инспирације, неко је поставио дугу ручку на тепих, ох, разлика - користи се видимо, име слике - " моп ". Мопа је дошла на свет. "Усправно ходање" је реализовано.


После дугог времена, нови проблем је поново дошао. Радни део мопа, сама глава мопа, такође треба константно прање. Проблем чишћења главе мопа на руку оператора порасте на проблем који треба решити. Због тога, паметни људи, за моп са уређајем "зрнасте воде" и уређајем за "ротационо сушење", који има "зупчасти моп" и "сув моп", да реши проблем дехидрирања главе мопа.


Са растућим растом на дрвету науке, материјали који се користе у глави мопа све више постају свеобухватнији. Од раних памучних трака развили су неткњеве тканине, суперфине влакна и чак и један комад колодиона (моп моп). Колодијска мембрана је погоднија за чишћење подне воде кухиње и вц-а због своје јаке апсорпције воде и одговарајућег погодног уређаја за исушивање воде.


Руководни моп подиже мозак на шипку, а рукавац се додаје на традиционалну равну шипку, чинећи кретање главе мопа на тлу угодније и штедљивом за рад. Решава тежак проблем праволинијског мопа који се савија надоле, а остаци смећа се гурне и гурају на дно. Истовремено, ручица за затезање може бити висока за моп. Брзо чишћење које се врти омогућава снагу.

Данас се функције чепова стално шире и помоћни уређаји се појављују један за другим.


Хангжу У-крпе робе Цоммодити Цо, Лтд.

Ми смо професионални произвођач чишћења марамица из Кине.

Адреса: Но.66 Ксиаофангзи, Лингки Виллаге, Банкиао Товн

Град: Линан, Хангзхоу

Стате: Зхејианг

Поштански број: 311301

Земља: Кина

Менаџер: Схане Зхоу

Е-маил: инфо@уцлотхс.цом

Скипе: сханецлеанер

Тел: 0086-0571-63780708

Факс: 0086-0571-63780728