Dom > Novosti > Sadržaj
За мајку да изаберу разноврсност искуства беби полиестера
Aug 11, 2017

За мајку да бирају различите бебе од полиестера
Новорођена неонатална кожа је нарочито деликатна - сваки пут након што тоалет најбоље користи беби влажне марамице брисати. Као и влажне марамице, такве ствари за одржавање интимног контакта са новорођенчетом  новина родитеља одабрати време мора бити пазљиво  како би се избјегло непријатно за бебу такођер доноси проблеме животу породице. Да када одабир неонаталног влажног ткива  да обрати пажњу на шта? Посебно посвећени будућем оцу након што се мајка састаје да би сазнала о томе 
1. Имајте на уму да су састојци влажног ткива неопходни за квалитет влажног ткива. Не потцењујте величину полиестерских брисача унутар садржаја  може бити у циљу постизања потреба влаге, влаге, стерилизације. Ефекат марке Полиестер Випес за додавање састојака је другачији  неки су добри за беба  неке лоше нису лоше  неке састојке, али ће повредити бебу  тако да мајка у тренутку куповине не занемарује овај аспект. Баби Полиестер Випес не могу додати алкохол, укус, иритацију, флуоресцентни агенс и тако даље.
2. Имајте на уму да изаберемо мокри папирни пешкир када морамо погледати његову амбалажу за паковање. Пошто је амбалажа заптива добра, држите полиестерске брисаче ефекат стерилизације ефикасности високог. Вреће од полиестера са врећицом треба да буду запечаћене у амбалажи не смеју бити оштећене; паковање од полиестера у кутији и конзерви такође треба да буде комплетно  без оштећења. Новитети родитеља у употреби полиестерских марамица након  да одмах постављају добру заптивку како би се избјегла висока температура или директна сунчева свјетлост проузрокована полиестерским брисачима сувим и утјецала на његову употребу.
3. Имајте на уму да осећај и мирис мокрих ткива има много различитих врста и брендова. Различите влажне марамице су веома различите у погледу осећаја и мириса. Неке од полиестерских брисача су врло густе  неке врло мекане  неке мирисе ароматично неки основни без мириса. Предлажем да је мајка најбоље купити меки и чврсти осећај без дишних полиестерских марамица. Изабери бебу Полиестерске марамице бирају више мекших  деце са удобнијим.
4. Забринут за информације о производима проспективна мајка најбоље је да погледа информације о производима мокрих ткива. Ово укључује датум производње, произвођач, локацију, телефон, рок трајања, активни састојак, број производног лота, број лиценце за хигијену, број здравственог стандарда, упутства и мере предострожности. Ово такође може бити са стране како би се разумио квалитет и веродостојност производа. Дакле, ако нова мајка открије да су информације непотпуне или нејасније - најбоље је не купити. У првом куповини када је најбоље купити мали пакет суђења неколико пута  посматрати бебу кожу нема лоше реакције  ако беба на овом производу мокрих ткива нема негативан одраз  може се осигурати да купи, највећа предузећа су Постоје пробни пакети за бебе од полиестерских црева  након што се сунење добро осјећа  је сада у употреби.
5. Пажња за сензорне квалификоване полиестерске брисаче са меком, елегантним укусом, текстуром бијеле, након употребе неће пухати.
6. талијанска иритација Не користити полиестерске брисаче директно Сассафрасове очи, средње ухо и мукозну мембрану, као што је употреба полиестерских марамица након црвенила коже, свраб, иритације и других симптома, треба одмах престати користити, озбиљно треба ићи у хитну помоћ у болници Посвећени млађој генерацији родитеља желе деца да расту здраво
Полиестер брисеви заптивање је веома важно, нарочито у великим паковањима за влажне марамице, ако заптивање није добро, дуго се вода испарава, а мокри пешкири, ако нису мокри, не могу играти своју улогу. Дакле, када купим Полиестер Випес, приметит ће своје паковање да види да ли је добро заптивање.
Садржај воде од мокрих ручника је премала, чистоћа није довољна, колико руб није осећај чисто чист, превише воде није добро, бебина дупета на прљавој ствари је обрисана, али дупе је још увијек мокро, Поред тога суви папирни пешкири за уклањање вишка воде, врло узнемирујуће.
Договор са бебином поо, наравно, треба брзо и лако "помагати", али користио је неке полиестерове брисаче, екстракција је врло неугодна, или чак извадити неколико листова, а понекад превише и не враћајте се назад, Или је отварање печата није прикладно, пола дана да се извуче, што је врло узнемирујуће у употреби.
Полиестер Брисати поред чишћења мрља, али и за заштиту бебе коже, неке полиестерске брисаче гурнути на кожу након осећаја сувог, баш као и осећај прања са водом, што ће вашој беби учинити непријатним, па сам генерално изабрао они који садрже природне тканине за негу коже, мокро ткиво, те влажне марамице на кожи осјећају врло влажне, моја мајка пре него што беба може користити свој први покушај да га обрише.