Dom > Novosti > Sadržaj
Шта је разлика између мокре ВЦ папира и влажних марамица?
Aug 27, 2018


Пре свега, висококвалитетни влажни тоалетни папир углавном се састоји од сирове дрвене пулпе, може се разградити у тоалет и канализацију; мокар пешкир не може се разградити у тоалету;


Друго, висококвалитетни влажни тоалетни папир тестира вагинална слузокожица, ПХ је слаба киселина, погодна за приватне и све врсте осјетљивих особа; Мокри пешкири нису специјално направљени за приватне; На крају, висококвалитетни влажни тоалетни папир има 99,9% капацитета за стерилизацију, а не кроз хемијску стерилизацију фунгицида, већ физичко брисање, благо и не стимулишући.


Мокри тоалетни папир је нови тип влажног тоалет папира који се може опрати. У поређењу са обичним сувим папирним пешкирима, мокри тоалетни папир постаје револуционарни нови производ у индустрији тоалет папира због својих изврсних чистих функција и карактеристика комфора.


Заправо, мокри тоалетни папир није први у Кини. У развијеним земљама Европе и Америке, мокри тоалетни папир дуго времена је потребан за кућну употребу. На примјер, у Швицарској је пропустљивост влажног тоалет папира већ 50%, тј. Један у два лица користи мокри тоалетни папир ; у Немачкој, пропустљивост влажног тоалет папира је близу 40%; рођење влажног тоалет папира у Кини, стварно помажу кинеском људима да побољшају квалитет живота, јесте тежња за квалитетом живота неопходних потребама за кућним потребама.


Хангжу У-крпе робе Цоммодити Цо, Лтд.

Ми смо професионални произвођач чишћења марамица из Кине.

Адреса: Но.66 Ксиаофангзи, Лингки Виллаге, Банкиао Товн

Град: Линан, Хангзхоу

Стате: Зхејианг

Поштански број: 311301

Земља: Кина

Менаџер: Схане Зхоу

Е-маил: инфо@уцлотхс.цом

Скипе: сханецлеанер

Тел: 0086-0571-63780708

Факс: 0086-0571-63780728