Dom > Novosti > Sadržaj
Хоће ли Раион Випес учинити поре тачније?
Oct 13, 2017


Рајон брисачи лица, чиста није потпуна, лако је проузроковати поре опструкцију, чишћење лица је најбољи ток хладне воде, ако се стварни услови могу користити само за чишћење лица са Раион Випес-ом, не бојте се губитка још неколико, запамтите да одмах користите допуну.
Разлози за велике поре су:
1, животне навике, навике у исхрани, као што су остатак касно, пушење и тако даље.
2, због неправилног чишћења изазваног блокадом капљичне нечистоће, узрокујући велике поре. Сливови кожних епидермиса настављају да производе ћелије, а транспортују се до горњих, све до старења ћелија, природно ће природно пасти. Али поре блокиран, метаболизам коже није глатко, не може пасти како је планирано, што доводи до пораста поре.
3, због старења коже узроковане старењем релаксације коже, узрокујући велике поре. Уз повећање старости, шминкање крви је неправилно: мрља са иритантном козметиком и дуготрајна употреба снажне бактерицидне јаке креме, антиинфламаторне воде, учинити поре озбиљнијим опструкцијама, излучивање масти не излази, као што је недостатак одговарајућа брига, постаће све више и озбиљнија, више дебљина поре.
4, прекомерна употреба маске: пуно дубоке маске прве поре, како би дубоко у поре уља и прљаве, превише употребе дубоког маска за чишћење, учинити поре пуне.
Раион Випес се може користити само као хитан случај, ММ или не развијају навике, а затим Раион Випес квалитет нивоа је веома различит, лоше Раион Випес често трење кожа је практично повреда. За лепог лидера књиге може се рећи да је у могућности да било какво чишћење помоћних алата од наших руку до деликатних!
Постоји пуно људи који ће рећи како користити Раион Випес учење? То ми радимо сваког дана, не морамо научити? О, заправо, зато што радимо сваки дан, тако ће игнорисати детаље и линкове
У ствари, оперите лице такође знате Ох, подсећајте вас да оперете лице непримереним начином да нарушите наше здравље Ох, нарочито љубавне дуге акне девојке морају обраћати пажњу на пријатеље. Не постоји ниједан корисни умиваоник да испрати навику, а нико није осјетио да умијте своје лице умиваоником, да се опере више прљавим, па чак осјетите да се пуне лице губе, с малим честицама покривеним у лице?
Знамо да је вода у умиваонику фиксирана, неће утицати прање, руке и лице ће бити прљаве ствари, са умиваоником, без обзира како се переш, прљаве ствари остају у умиваонику. па ће се, наравно, више опрати и прљавији осећај. Има времена за прање лица не смеју да користе сапун Ох, сапун не само да стимулише кожу, већ и да оштети нашу природну кожу заштиту коже, тако да не опере своје лице сапуном Ох.
А онда је топла вода, топла вода опрати највећу пажњу, а многи људи се осећају угодно са врућом водом, али врела вода ће у потпуности оштетити вашу кожну заштитну фолију, а Раион Випес ће акумулирати пуно бактерија, дуго времена тело је веома лоше.
Све више људи се навикава на ношење Раион Випес-а, пре оброка или ван јавних мјеста, у било које доба да се избрише за замену ручног прања, да је ово и лако и хигијенско, па чак и погрешно мисле да се може стерилисати. Међутим, желео бих да подсетим потрошаче да Раион Випес садржи разне додатке, прекомерна изложеност може изазвати алергије на кожи, најбољи начин да се дезинфикује или оперише руке сапуном и испери водом.
Многи потрошачи верују да "Раион Випес", како то називају сугерише, треба да буду папири. Међутим, производња Раион Випес је главна сировина неткана, а главна компонента је полипропиленски полипропилен. Стога, широко коришћење Раион Випес-а не само да је уништавало драгоцене нафтне ресурсе, већ и лако се распало након распада, лако је изазвати ново "бијело загађење".
Садржај течности за подручје рајона Випес је углавном око 80%, главна компонента воде и адитива. Да би се избегла вода реагује са течностима, вода која се користи у Раион Випес-у мора бити посебно третирана вода, као што је рафинисана вода, чиста вода и тако даље.